Mel de Flors de la Voltorera, del celler Mas Vicenç

 

El celler Mas Vicenç, de Cabra, posa al mercat un nou producte fruit de la voluntat de protegir l’entorn del celler i l’equilibri del seu ecosistema.

L’inici d’aquest projecte fou el passat mes de febrer quan es van instal·lar uns ruscs en diferents zones de les finques de Mas Vicenç, a 575 m d’altitud, sota el cim de la Voltorera (819 m), amb la finalitat de millorar la pol·linització de les plantes de l’entorn, i com ajuda a la reproducció de les abelles.
Enguany, a la primavera, ja es va notar una millora de la pol·linització, esdevenint una millor qualitat de les flors en arbres com l’ametller, la vinya i el cirerer i així obtenint més fruits.
D’aquests 25 ruscs ha sortit un resultat de 200 kg de mel anomenada Mel de Flors de la Voltorera. Una barreja de flor de romaní, ametller, bruc i farigola, principalment; plantes que havien florit a finals de l’hivern passat.

El disseny de l’etiqueta de la mel de Flors de la Voltorera (realitzat per l’estudi de TGD) segueix la línia corporativa de les etiquetes dels vins del celler Mas Vicenç. Per a la mel, s’ha escollit una indiana de flors de colors que s’integra sobre el fons natural de la mel. Els colors escollits corresponen als de les flors de l’època en què fou recollida la mel: el color predominant és el lila del romaní; blanc i rosa de l’ametller; vermell i blau per la farigola rosa, i blanc i verd per la farigola blanca; i rosa i blanc pel bruc.

© TGD Comunicació, abril de 2017

About TGD Comunicació

An advertising man in Tarragona
%d bloggers like this: